Cargo Dynasty

• Hvad bruges de forskellige bygninger til?

Hovedkontor I hovedkontoret kan du bygge nye bygninger, og opgradere de bygninger du allerede har. Fx. skal du udbygge din garage, hvis du ønsker at have flere lastbiler. Du skal udbygge dit hovedkontor, hvis du ønsker at have flere medarbejdere. Klik på knappen info, ud for den enkelte bygning...
  • Hvad er fragtbørsen?

For at tjene penge i Cargo Dynasty, skal du først have en ordre. Du byder på ordre i fragtbørsen. Her udbydes de arbejdsopgaver, som alle virksomhederne kan byde ind på. Forudsætningen for at kunne byde ind på en opgaver er, at transportvirksomheden har de nøvendige certifikater til at løse opg...