Boost din virksomhed med minispil

Ved at gennemføre et minispil, kan du give din virksomhed et boost. Der findes 4 minispil, for at få adgang til et minispil, skal du dels have en specifik bygning, samt et certifikat.

Nu vil du se at der over en bygning vises et spørgsmåltegn. Ved at klikke på dette, startes minispillet. Gennemfør dette, og du opnår fordel i spillet.

image

Før der åbnes for adgang til et minispil, skal du have opnået et specifikt certifikat, samt bygget en bygning. Nedenfor kan du se hvilke kombinationer af certifikater og bygning der åber for et minispil:

Minispil Fordel Bygning Certifikat
Lagerspil
Her skal du flytte de pallerne korrekt rundt på lageret - inden tiden løber ud.
Reducere dine ordres lagertid Almindelig lagerbygning Truck certifikat / lager
Distraktionsspil
Kør lastbil, lever ordrne i tide - men undgå alle distraktionerne med du kører.
Fortjensten af kørselsordre øges med 20% Garage Arbejdsmilijø brancherelateret
Lastespil
Her skal du læsse din lastbil, både ifht. vægtfordeling og aflæsningssted.
Tiden for at bygge eller opgradere en bygning sænkes med 67% Portner bygning Enhedslaster
Kørehviletid
Her skal du styre lastbilen, og levere varene - samtidig med at du ikke bliver træt, og også overholder kørehviletidsreglerne.
Omkostningen ved at sende en medarbejder på kursus sænkes. HR-bygning Kørehviletid