Hvordan deltager jeg i et flerbrugerspil?

Før du kan deltage i et flerbrugerspil, skal der være oprettet et. Klik her for at læse hvordan du opretter et flerbrugerspil

For at deltage skal du gå til play.cargodynasty.dk, og logge ind. Nu skal du klikke på knappen 'Join multiplayer'

!

Klik nu på 'Indtast kode', for at indtaste den firmakode der knytter sig til den gruppe du skal deltage i.

!

Klik på knappen 'Deltag' for at fortsætte.

Hvis du er den første der deltager fra din gruppe, får du lov til at vælge gruppens firma navn.

God fornøjelse - husk at du kan se score for de andre grupper i Portner boligen :)