Hvordan starter jeg et spil?

For at starte et spil skal du gå til play.cargodynasty.dk, eller hvis du har en iPad kan du hente spillet fra App Store.

Du skal først oprette en brugeprofil, her bruges en e-mail adresse samt et password du selv vælger.

Nu skal du vælge om du vil spille enkeltbruger spil, eller et flerbrugerspil.

I et enkeltbruger spil, spiller du mod computeren - du kan vælge hvor dygtig den skal være, og hvor mange modstandere du skal have.

I et flerbruger spil, kan du spille mod dine kammerater og venner - måske fra klassen. Spillet fungere bedst, hvis man spiller 2-3 personer i en gruppe - mod andre grupper. Læs nærmere om hvordan du starter et flerbrugerspil her: Hvordan opretter jeg et flerbrugerspil?

I Cargo Dynasty et det vigtigt at uddanne dine medarbejdere - ved at have dygtige medarbejdere opnår du en konkurencefordel. For at uddanne medarbejdere skal du besvare spørgsmål. Når du starter et nyt spil, skal du derfor vælge hvilke spørgsmål du gerne vil arbejde med i spillet, du kan fx. vælge spørgsmål til 6. klasses matematik, 10 klasses samfundsfag, EUD transport logistik - eller noget helt 4.

Første gang du starter spillet vil du se en introduktion til spillet - en tutorial. Ved at følge denne introduktion, får du en god start på spillet. Du kan altid hente introduktionen frem igen, ved at klikke på spørgsmålstegnet.

Cargo Dynasty tutorial

Kontakt os

Kan du ikke finde det du søger? Kontakt os direkte