Teknik

• Hvordan sætter jeg spillet i fuldskærm?

For at vise spilet i fuldskærm skal du trykke på knappen med dobbelt pil i nederest højre hjørne: !
  • På hvilke platforme kan jeg spille Cargo Dynasty

Du kan spille Cargo Dynasty, både på computer og på tablet. På computer kan du spille Cargo Dynasty direkte i din internete browser. Du kan benytte følgende browsere: Google Chrome (vers. 57 og nyere) Microsoft Edge (vers. 16 og nyere) Mozilla Firefox (vers. 52 og nyere) Apple Safari (vers. 11...
  • Sådan sletter du din browser cache

Din Internet browser, gemmer lokale kopier af nogle af de filer der hentes ned når du ser en webside. For at løse et problem, kan det nogen gange være nødvendigt at slette sin browser cache. Læs her hvordan du gør, for de mest gængse browsere. Google Chrome Åbn Chrome. Klik på menuen Chrome M...