Hvad bruges de forskellige bygninger til?

Hovedkontor

I hovedkontoret kan du bygge nye bygninger, og opgradere de bygninger du allerede har. Fx. skal du udbygge din garage, hvis du ønsker at have flere lastbiler. Du skal udbygge dit hovedkontor, hvis du ønsker at have flere medarbejdere. Klik på knappen info, ud for den enkelte bygning, for at læse hvad du får ud af at opgradere netop denne bygning.

HR bygning

I HR-bygningen, kan du uddanne dine medarbejdere. Hvis dine medarbejdere fx. skal kunne køre med lastbiler, skal de uddannes til at kunne dette. Her skal medarbejderen have certifikatet Kort C samt certifikatet CUB. Når en af dine medarbejdere har disse, vil du også se nye ordrer af denne type i opgavebørsen.|

Garage

I garagen kan du købe eller lease lastbiler. Du skal være opmærksom på at hvis du vælger at lease en lastbil, beholder du kun denne i den aktuelle runde. Der er 3 typer af lastbiler, lastbiler der kan kører med normalt gods, lastbiler der kan køre med farligt gods og kølebiler.|

Portner

Ved at bygge en portner bygning, får du 2 fordele. Du forhindre en del svind i virksomheden, og du får adgang til at se hvordan du klarer dig ifht. de virksomheder du konkurer imod.|

Lager

Byg et lager, hvis du gerne vil kunne håndtere lageropgaver. Det er en god mulighed for at øge din indtjening.

Frost lager

På dette lager kan du håndtere frost varer. Husk også at uddanne dine medarbejdere til at arbejde på dette lager.

Farligtgods lager

På dette lager kan du håndtere farligt gods. Husk også at uddanne dine medarbejdere til at arbejde på dette lager.