Hvad er fragtbørsen?

For at tjene penge i Cargo Dynasty, skal du først have en ordre. Du byder på ordre i fragtbørsen. Her udbydes de arbejdsopgaver, som alle virksomhederne kan byde ind på.

Forudsætningen for at kunne byde ind på en opgaver er, at transportvirksomheden har de nøvendige certifikater til at løse opgaven. I begyndelsen kan der f.eks. kun bydes ind på kørsel med varebiler, fordi virksomheden f.eks. ikke har nogen chauffører kørekort CE, og CUB bevis.

På fragbørsen, byder du på opgaver mod de andre virksomheder i spillet. Du byder på en opgave ved at klikke på knappen ud for den ordre du ønsker at byde på. Når nedtællings uret når 00:00, tildeles ordren til den virksomhed der har det laveste bud.