Hvordan opretter jeg et lukket flerbrugerspil?

Når du opretter et flerbrugerspil (multiplayer), har knappen 'Åben lobby' et flueben, dette betyder at alle kan logge ind og deltage i en gruppes spil.

Hvis du ønsker at lukke deltagelsen til et spil sådan at deltagerne ikke automatisk kan tilmelde sig et spil, skal du fjerne dette flueben.

image

For at tilmelde sig, skal deltagerne i stedet bruge firma koden. Dvs. alle de deltagere der skal med i virksomhed #1, skal indtaste firma kode for denne gruppe, deltagere i virksomhed #2 skal indtaste en firma kode for dette firma, osv.

Hvis du har problemer med at deltagere forsøger at sabotere spillet - fx. ved at logge ind på en anden gruppes spil, kan det være en løsning at spille med lukket lobby. i stedet skal du uddele firm koder, sådan at kun deltagerne i den enkelte gruppe kan se deres firma kode.