Hvordan opretter jeg et flerbrugerspil?

I et flerbruger spil, styrer en gruppe af elever, på 2 til 4 elever en virksomhed. Gruppen spiller mod andre grupper på samme hold.

Hvis der derfor er 15 elever på holdet, opdeles disse i 5 grupper, med 3 elever i hver gruppe.

Selve spillet startes af en elev, eller af en underviser. Gør følgende:

Den første elev der logger på, vælger at oprette spillet ved at klikke på knappen 'Host multiplayer'

!

Nu vælges den ønskede spilskabelon, det kan fx. være 7-8 klasse matematik. Eleven skal også navngive spillet. Klik på knappen 'Start', for at fortsætte:

!

Der skal oprettes et firma til hver gruppe på holdet. Hvis du derfor har 5 grupper, oprettes der 5 firmaer. Klik på knappen 'Tilføj firma' 5 gange for at gøre dette.

Ud for hvert firma står en firma kode, denne noteres ned. De elever der skal deltage i samme gruppe, skal bruge den samme kode.

Husk at klikke på knappen 'Deltag' hvis du er elev, og selv vil deltage i spillet.

Klik 'Start' for at fortsætte

!

Nu starter spillet, da du er den første deltager i din gruppe skal du vælge et firmanavn:

!

Klik her for at læse hvordan du deltager i et flerbrugerspil